Írjon nekünk

Mennyibe kerül a kiszállítás?

KI FOGJA KÉZBESÍTENI A CSOMAGOT?

Választhat DPD, Trans-o-flex vagy az egyre népszerűbb Csomagküldő szolgáltatások közül. Ha pedig több mint 35 000 Ft forintért vásárol, akkor mi álljuk a fizetési költségeket.

 

1) Csomagküldő

A küldeményt a csomag elküldésétől számított 3 munkanapon belül a kiválasztott szállítási pontra szállítjuk. Amint átadjuk a csomagot a futárszolgálatnak, azonnal e-mailben értesítjük Önt és küldünk egy számot mellyel online nyomon követheti a csomagot. Ha a csomag megérkezik a kézbesítési pontra, kap majd egy SMS-t és egy e-mailt jelszóval. Onnantól kezdve 7 napon belül bármikor átveheti a csomagot.

Amint megkapta a jelszót bármikor átveheti a csomagot. Nem muszáj személyesen elmennie érte – nem szükséges személyit felmutatni az átvételnél, elég tudni a jelszót.

 

2) DPD futár és Trans-o-flex

A futárok valóban nem lustálkodnak és a küszöbig szállítják a csomagokat A szállítási idő a futárok foglaltságától függ. A szállítási idő 3-4 munkanap, a küldemény feladásának napjától számítva.  Ha a csomag már a közelben van EMAIL-t vagy SMS-t fog tőlük kapni, így tudni fogja, mikorra várható a csomag. A csomagokat 8 és 17 óra között szállítják.

Különösen fontos az elérhetőségek körültekintő kitöltése, hogy a futárok fel tudják venni Önnel a kapcsolatot, és hogy a megfelelő helyre csengessenek be.

 

       35 000 forintig történő vásárlás      35 000 forint felett történő vásárlás
  Csomagküldő 1100 Ft                                       INGYENES
  DPD futár 1600 Ft                                       INGYENES
  Trans-o-flex futár 2000 Ft                                       INGYENES

 

HOGYAN FIZETHETEK?

Utánvétel – Ha a pénzét otthon tartja a matracában, nyugodtan fizethet átvételkor készpénzzel. A kitöltéskor válassza az utánvétel lehetőséget.

Gyors és biztonságos online fizetés (kártyával) - Nagyon kényelmes fizetési mód. A megrendelés létrehozása után a rendszer átirányítja egy biztonságos fizetési kapuhoz (Comgate), ahol beadja a kártyája adatait. A tranzakció autorizálása esetén a fizetés azonnal megtörténik.

 

                                                                  Ár
   Utánvétel                                                                490 Ft
   Biztonságos online fizetés (kártyával)                                                               INGYENES